Logistiek

Profile
Profile
Branche
Employees
Employees
Revenue
Revenue
Een ervaren allround ondernemer die doortastend problemen aanpakt en oplost. Een teamplayer die samen met het huidige managementteam de koers en stappen bepaalt die gezet moeten worden om de doelstellingen te realiseren.
Commerciële professional met oog voor kans hebbende strategieën en ruime ervaring als ondernemer, manager en teambouwer.
Logistiek-georiënteerde Ondernemer zoekt productie- of handelsonderneming met hoogwaardige (eind-)producten in niche markt met groeipotentieel in nieuwe afzetkanalen, aanvullende services, en/of verbreding van het product portfolio. Potentie om uit te breiden in Europa, oog voor kwaliteit.
Ruime ervaring binnen de branches food, zakelijke dienstverlening, maakindustrie, handel en distributie. De participatiemaatschappij zal een meerderheids- of een substantieel minderheidsbelang binnen het bedrijf verkrijgen.
Gespecialiseerde en dynamische transporteur met modern wagenpark en zeer diverse capaciteiten op gebied van vers transport, zoekt uitbreiding in nieuwe geografische markten. Groeikansen bevinden zich onder andere in aanvullend netwerk en operationele optimalisatie.

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct