sluit popup
Wie ben jij?

Heb je advies nodig? Of ben je geïnteresseerd in wat wij doen? Laat jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Toch liever bellen? 088-3551400

  Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring

  Dutch Dream
  Corporate Story

  Nederland is een land van ondernemers. Ruim 2 miljoen, in alle soorten en maten. Waaronder een half miljoen MKB’ers; het fundament onder onze economie. Het is niet voor niets dat wij zo graag met hen werken. We spiegelen ons aan hun mentaliteit en gedrevenheid. Bewonderen hun lef en leiderschap. En zijn bovenal nieuwsgierig naar hun ondernemersverhalen.

  Bijvoorbeeld over hoe het ondernemersvuur ooit is gaan branden. Maar vooral ook over hoe dit vuur nog iedere dag gaande wordt gehouden. Wat de uitdagingen zijn van vandaag. En de dromen zijn voor morgen. Zo begrijpen we de oorsprong van de onderneming en leren we de eigenaren en hun ambities kennen. Van daaruit denken we mee over de toekomst. Om samen mooie, nieuwe hoofdstukken aan het verhaal toe te voegen. We stimuleren om te dromen, maar wel met open ogen en met beide benen op de grond.

  Want als geen ander weten wij dat succes niet vanzelfsprekend is. In een snel veranderende wereld moeten bedrijven en hun management zich continu heroriënteren en ontwikkelen om continuïteit te kunnen waarborgen. Daarom staan we je bij met raad en daad op belangrijke momenten in de ontwikkeling van je bedrijf. Zowel bij geplande transacties, als bij onverwachte kansen of uitdagingen. We maken je los van de dagelijkse hectiek en helpen je bij het definiëren van de toekomst. Waarbij we samen een heldere strategische koers vertalen naar concrete acties, om duurzame waarde te realiseren vanuit jouw unieke potentie. Ongeacht of je een bestaande ondernemer, aspirant-ondernemer (MBI-MBO), of investeerder bent.

  In iedere transactie gaan we voor het optimale resultaat. We kijken hiervoor altijd verder dan de cijfers. Want alles begint met mensen en hun visie. Vanuit die basis kunnen we onze ervaring, expertise en netwerk optimaal voor je inzetten. Met ruimte voor intuïtie, creativiteit en nieuwe inzichten. Door te inspireren, te faciliteren en te verbinden bouwen we samen aan een bedrijf dat klaar is voor de toekomst. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar het doel is altijd helder en eenduidig: het realiseren van jouw ondernemersdroom.

  Ons team

  Partners

  Thexton Armstrong

  Goede voorbereiding is het halve werk bij een bedrijfsoverdracht.
  Bij de overdracht van je bedrijf is het onverstandig om over één nacht ijs te gaan. Het betaalt zich dubbel en dwars uit als je goed beslagen ten ijs komt. Een goede voorbereiding werkt vooral bij een geplande overdracht in je voordeel. Je houdt de regie in handen, verbetert de afstemming op mogelijke kopers, verkleint het afbreukrisico en werkt aan een hoge(re) transactiewaarde.

  Lees meer
  Logo KplusV

  Dutch Dream Group en KplusV

  KplusV is aandeelhouder en stelt haar kennis en netwerk ter beschikking aan onze relaties. Dutch Dream Group en KplusV vullen elkaar aan. Beiden begeleiden we ondernemend Nederland op weg naar waarde, groei en betekenis. Zij geloven dat mkb-ondernemers bijdragen aan een sociale, duurzame en innovatieve toekomst met producten, diensten of businessmodellen die de oplossingen bieden voor maatschappelijke uitdagingen en tegelijkertijd economische groei realiseren.  Samen met ondernemers maken zij deze toekomst mogelijk.

  Lees meer

  Brookz platform voor bedrijfsovername

  Het platform voor bedrijfsovername van Brookz biedt het grootste en meest complete aanbod van bedrijven en participaties. het effectieve platform heeft een bereik van 20.000 ondernemers, investeerders en adviseurs. Sinds 2007 zijn er via Brookz al 2100 succesvolle transacties gesloten.

  Lees meer