sluit popup
Wie ben jij?

Heb je advies nodig? Of ben je geïnteresseerd in wat wij doen? Laat jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Toch liever bellen? 088-3551400

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring

Dutch Dream vindt wat je zoekt en maakt het werkelijkheid

Nederland is een land van ondernemers. En dan vooral van MKB en familiebedrijven. In die unieke ondernemerscultuur ontstaan geheel eigen uitdagingen. Een ondernemer gaat niet zomaar met pensioen en een DGA kan niet van de één op de andere dag uit zijn bedrijf stappen. Voor al die ondernemers die in of uit een bedrijf willen stappen is er Dutch Dream Group (DDG). Wij begeleiden jou in het gehele traject van aankoop, verkoop of bedrijfsopvolging van jouw MKB onderneming.

Concreet: wij vinden wat je zoekt en maken het werkelijkheid. Dat kan een (ondernemende) investeerder zijn voor het (gedeeltelijk) overnemen van je bedrijf, een ondernemende management buy in kandidaat, een combinatie van een ondernemer en investeerder(s) of een bedrijf dat je zelf wilt overnemen. Welke oplossing het ook is, je gaat nooit over één nacht ijs. Je bent kritisch. Terecht ook. Vanuit ons netwerk en vanuit onze kennis helpen wij jou verder. Wij bieden een groot aantal potentiële kandidaten, op basis van een nauwkeurig profiel dat we samen opstellen en dat combineren we met onze eigen creativiteit. Zo zetten we samen, stap voor stap, een proces met een helder einddoel in gang.

Ons team

Partners

Navigator Network

Door een zorgvuldig opgebouwd netwerk en jarenlange ervaring kan Navigator Network helpen succesvolle teams te bouwen door het beste talent te vinden. Navigator Network richt zichop senior management posities in een directie of management team. Navigator Network bemiddelt naast algemeen en commercieel management ook posities op het gebied van financieel en operationeel management. Daarnaast spreken wij regelmatig MBI kandidaten die op zoek zijn naar een mooie onderneming en vice versa. Daarnaast zijn wij altijd alert op mensen met relevante ervaring voor een rol als commissaris of adviseur.

Lees meer

Thexton Armstrong

Goede voorbereiding is het halve werk bij een bedrijfsoverdracht.
Bij de overdracht van je bedrijf is het onverstandig om over één nacht ijs te gaan. Het betaalt zich dubbel en dwars uit als je goed beslagen ten ijs komt. Een goede voorbereiding werkt vooral bij een geplande overdracht in je voordeel. Je houdt de regie in handen, verbetert de afstemming op mogelijke kopers, verkleint het afbreukrisico en werkt aan een hoge(re) transactiewaarde.

Lees meer
Logo KplusV

Dutch Dream Group en KplusV

KplusV is aandeelhouder en stelt haar kennis en netwerk ter beschikking aan onze relaties. Dutch Dream Group en KplusV vullen elkaar aan. Beiden begeleiden we ondernemend Nederland op weg naar waarde, groei en betekenis. Zij geloven dat mkb-ondernemers bijdragen aan een sociale, duurzame en innovatieve toekomst met producten, diensten of businessmodellen die de oplossingen bieden voor maatschappelijke uitdagingen en tegelijkertijd economische groei realiseren.  Samen met ondernemers maken zij deze toekomst mogelijk.

Lees meer