Over ons

Over Dutch Dream Group

Nederland is een land van ondernemers. En dan vooral van MKB en familiebedrijven. In die unieke ondernemerscultuur ontstaan geheel eigen uitdagingen. Een ondernemer gaat niet zomaar met pensioen en een DGA kan niet van de één op de andere dag uit zijn bedrijf stappen. Voor al die ondernemers die in of uit een bedrijf willen stappen is er Dutch Dream Group (DDG). Wij begeleiden jou in het gehele traject van aankoop, verkoop of bedrijfsopvolging van jouw MKB onderneming.

Concreet: wij vinden wat je zoekt en maken het werkelijkheid. Dat kan een (ondernemende) investeerder zijn voor het (gedeeltelijk) overnemen van je bedrijf, een ondernemende management buy in kandidaat, een combinatie van een ondernemer en investeerder(ers) of een bedrijf dat je zelf wilt overnemen. Welke oplossing het ook is, je gaat nooit over één nacht ijs. Je bent kritisch. Terecht ook. Vanuit ons netwerk en vanuit onze kennis helpen wij jou verder. Wij bieden een groot aantal potentiële kandidaten, op basis van een nauwkeurig profiel dat we samen opstellen en dat combineren we met onze eigen creativiteit. Zo zetten we samen, stap voor stap, een proces met een helder einddoel in gang.

Als geen ander weten wij dat dit soort trajecten niet uitsluitend zakelijk zijn. Bedrijfsopvolging gaat over de toekomst van je bedrijf en je personeel. Centraal staat eveneens wat jij wil. In de eerste plaats streven we naar een resultaat waar jij tevreden mee bent. Een tweede, belangrijk streven is een gezonde toekomst van de onderneming. Of we je nu ondersteunen bij een bedrijfsovername of de verkoop van je bedrijf.

Een bedrijfsovername is altijd een kantelpunt. Een kans om stappen te zetten en nieuwe dynamiek te creëren. Vaak is dit ook het uitgesproken doel, wanneer je als ondernemer besluit dat het tijd wordt voor iemand anders. Dit doel hebben wij net zo scherp voor ogen als jijzelf. Wij grijpen dit moment aan om de kracht van de juiste match te laten werken. De combinatie van de juiste ondernemer en/of investeerder met de juiste onderneming brengt zaken in een stroomversnelling.

Partners

Door een zorgvuldig opgebouwd netwerk en jarenlange ervaring kan Navigator Network helpen succesvolle teams te bouwen door het beste talent te vinden. Navigator Network richt zichop senior management posities in een directie of management team. Navigator Network bemiddelt naast algemeen en commercieel management ook posities op het gebied van financieel en operationeel management. Daarnaast spreken wij regelmatig MBI kandidaten die op zoek zijn naar een mooie onderneming en vice versa. Daarnaast zijn wij altijd alert op mensen met relevante ervaring voor een rol als commissaris of adviseur.

Thexton Armstrong
Goede voorbereiding is het halve werk bij een bedrijfsoverdracht.
Bij de overdracht van je bedrijf is het onverstandig om over één nacht ijs te gaan. Het betaalt zich dubbel en dwars uit als je goed beslagen ten ijs komt. Een goede voorbereiding werkt vooral bij een geplande overdracht in je voordeel. Je houdt de regie in handen, verbetert de afstemming op mogelijke kopers, verkleint het afbreukrisico en werkt aan een hoge(re) transactiewaarde.

Dutch Dream Group en KplusV
KplusV is aandeelhouder en stelt haar kennis en netwerk ter beschikking aan onze klanten. Zij zijn een pionier in ondernemersbegeleiding, financiering en investeren. In wat wij doen voor  jou zijn een groot netwerk, kennis en ervaring essentieel. Dutch Dream Group en KplusV vullen elkaar aan. Beiden begeleiden we ondernemend Nederland op weg naar waarde, groei en betekenis.

Zoek een bedrijf

Bekijk onze database voor het huidige vraag en aanbod van bedrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maak een afspraak

Heb je interesse? Voor meer informatie, neem contact met ons op

Maak kennis met het team

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief!