Gezocht: Ondernemer voor producent van compacte woningen

Dutch Dream Group zoekt een ondernemer voor een producent van compacte woningen.

De gezochte kandidaat is een hands-on, commercieel ingestelde ondernemer (algemeen directeur) die verantwoordelijk zal zijn voor opschaling van de onderneming vanuit een stevige en concrete basis.  De ondernemer / organisator heeft een stevige commerciële achtergrond. Je hebt hands-on ervaring en affiniteit met de wereld van projectontwikkeling en verkoop aan een verscheidenheid aan afnemers in de woningbouw. Verkoop aan particulieren en zakelijke klanten doe je in eerste aanleg zelf. Je kan projectmatig werken en organiseert de processen van leadgeneratie tot en met de fysieke oplevering. Je werkt nauw samen met de eigen productiefaciliteit. Je hebt interesse in hout / houtbouw / duurzaamheid. Nederland en daarnaast Duitsland hebben als eerste landen de focus, tevens ben je bereid om regelmatig naar Letland te gaan, omdat de productie hier plaats vindt.

Door focus op andere snelgroeiende gerelateerde activiteiten blijft het potentieel wat in de onderneming zit op dit moment onderbenut. We zoeken voor de eigenaren een ondernemer die het bedrijf gaat leiden en het team uit kan bouwen.

Voor jou als ondernemer / participant is er een stevige basis waar je op kan bouwen. De ondernemers zijn ervaren ondernemers. Zij zoeken iemand die de eindverantwoordelijkheid op zich
neemt om het uit te gaan bouwen. Ze zijn bereid om als mede aandeelhouder, afnemer en financier op te treden. Wij zoeken nadrukkelijk een ondernemer (V/M) die kansen ziet en bereid is risico te nemen. In het kader van de genoemde herstructurering zal een waardering opgesteld worden die de basis is voor het (op termijn) inkopen in de onderneming. Welk risico jij exact bereid bent te nemen en welke beloning en aandelenbelang daar tegenover staat, bespreekt de klant graag met je. We willen bij aanvang van de procedure van je vernemen wat in grote lijnen je verwachtingen met betrekking tot beloning en je risicobereidheid zijn.

Interesse in deze rol? Stuur dan jou cv en een motivatie naar j.vink@dutchdreamgroup.nl of j.geenen@dutchdreamgroup.nl

Profielnr.
BP4203-092
Regio
Branche
Type overname
Circa 6 FTE

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct