Bouw

Profile
Profile
Branche
Employees
Employees
Revenue
Revenue
De onderneming produceert kozijnen, deuren en ramen in opdracht van een divers B2B klantenbestand. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit bouwbedrijven, aannemers en eenmanszaken (ZZP).
De ondernemer zoekt een bedrijf met een technisch dienstverlenend product met mogelijkheid tot verandering door verbinding. Het levert bij voorkeur een bijdrage aan Vergroening, Innovatie, Duurzaamheid.
De gezochte kandidaat is een hands-on, commercieel ingestelde ondernemer (algemeen directeur) die verantwoordelijk zal zijn voor opschaling van de onderneming vanuit een stevige en concrete basis. 
Je start als ondernemende directeur waarbij je ook een actieve rol oppakt als projectleider voor de nieuwbouw. Tevens ben je een onderdeel van het managementteam en fungeer je als sparringspartner voor de huidige directie.
Voor een groeiend multidisciplinair adviesbureau voor gebieds- en locatieontwikkeling zijn wij op zoek naar partijen die de organisatie op specifieke punten kunnen versterken.
Voor een groeiend multidisciplinair adviesbureau voor gebieds- en locatieontwikkeling zijn wij op zoek naar partijen die de organisatie op specifieke punten kunnen aanvullen en versterken.
De huidige eigenaar heeft de wens om de onderneming tijdig over te dragen aan een nieuwe eigenaar. De huisvesting van de onderneming zal door de huidige aandeelhouders gemoderniseerd en vergroot worden in 2022.
Een ondernemende doener met strategisch inzicht en een sterke commerciële drive. Zet kansen om in resultaat. Heeft ervaring met internationalisering en het implementeren van groeistrategieën. Hij heeft een passie voor duurzaamheid wat hij graag inzet om een duurzame groei te realiseren.

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct