Modern administratiekantoor met forse groei ambities

De onderneming is een modern administratiekantoor met forse groei ambities. Die ambities
worden tot op heden autonoom gerealiseerd. Middels een overname wil de onderneming
de groei versnellen.

Onderneming

Een modern administratie kantoor met klanten uit een gevarieerd aantal sectoren binnen het MKB. De onderneming begeleidt haar klanten bij een tal van financiële werkzaamheden of voert deze voor haar uit. De basis is vaak de financiële administratie en de fiscale aangiften. Daarnaast verleent het kantoor HR-diensten en doen zij de loonadministratie. Jaarrekeningen, maatwerkrapportages en advies maken het dienstenpakket compleet.

Gezochte onderneming

Een administratie kantoor dat kan bijdragen aan het behalen van de gewenste groeistap van onze klant. Het over te nemen bureau biedt op een moderne en klantgerichte werkwijze ondersteuning aan haar klanten of kan die stap zetten. De werkzaamheden kunnen divers zijn waarbij de financiële administratie de kern vormt. De dienstverlening bestaat uit: voeren van administratie, loonadministratie, fiscale aangiften loonheffing,
BTW, Dividend, VPB en IB (voor DGA’s) en advies.

Type klanten

Het bedrijf voert circa 50-200 administraties.
De klanten van het bedrijf zijn voornamelijk ambitieuze ondernemers en/of MKB’ers die zich door een kwalitatief goed administratiekantoor willen laten ontzorgen. De klanten kunnen zich in diverse branche bevinden.

Regio

Het kantoor bevindt zich binnen een straal van 60- kilometer rondom Haarlem.

Grootte

Het bedrijf heeft een omzet tussen €200.000 tot €600.000. Deze omzet wordt behaald met een team van circa 2-8 medewerkers.

Type overname

Het uitgangspunt is een volledige overname. Een geleidelijk scenario met uitfasering is zeker bespreekbaar. Mocht het betreffende kantoor een grotere omvang hebben dan hier aangegeven dan is een andere samenwerkingsconstructie bespreekbaar.

Profielnr.
BP 4192-042
Regio
Branche
Type overname
Circa 6 FTE

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct