Stagiair Onderzoek Opvolging Binnen Investment Portfolio

John Geenen
Senior adviseur/ mede-eigenaar

Vacature Stagiair Onderzoek Opvolging Binnen Investment Portfolio

Raak jij geïnspireerd door ondernemerschap en hebben corporate finance en private equity jouw bijzondere interesse? Dan is deze stageplek wellicht iets voor jou.

Wij nodigen een enthousiaste student(e) uit die onderzoek wil doen naar het opvolgingsvraagstuk binnen het portfolio van (mkb-)participatiemaatschappijen. Wanneer de CEO/ondernemer en/of de investeringsmaatschappij besluit dat de wegen gaan scheiden, speelt er een opvolgingsvraagstuk bij de onderneming/deelneming. Op welke manieren kunnen investeringsmaatschappijen dit invullen en welke afwegingen spelen hierbij een rol? Uiteraard dagen wij jou uit om samen een relevante onderzoeksvraag te formuleren en het onderzoek vorm te geven.

Naast het onderzoek krijg je alle mogelijkheden om actief ervaring op te doen in het consultancy-vak. De opdracht is in nader overleg in te vullen, waarbij we zorgen voor een goede aansluiting met jouw opleiding. Vanzelfsprekend bieden wij goede en intensieve begeleiding en kun je van onze expertise en ons netwerk gebruik maken.

Wie we zijn…
Dutch Dream Group is een middelgroot bureau met vestigingen in Arnhem, Veghel, Rotterdam en Amsterdam . Wij begeleiden ondernemers bij aankoop of verkoop van bedrijven, waarbij onze focus ligt op ondernemers en ondernemingen met een zakelijke en persoonlijke groeiambitie. Ook staan wij investeerders bij naar het zoeken van ondernemers(talent).

Vanaf haar oprichting (1991) adviseert, begeleidt, inspireert en activeert Dutch Dream Group de ondernemer in alle fasen van zijn bedrijfsvoering: van de start van een bedrijf (vaak door overname), de realisatie van waardegroei (opvolging is hier een onderdeel van) tot en met de verkoop van het bedrijf. Aandacht voor de groei van mens én bedrijf zit diep in de cultuur van de Dutch Dream Group verankerd.
Sinds juni 2013 maken wij als zelfstandige onderneming deel uit van KplusV.

Wat wij willen van jou…
Je bevindt je in de afrondende fase van een academische of hbo-opleiding met een financieel economische achtergrond. Bij voorkeur met een specialisatierichting fusies en overnames en / of ondernemerschap. Je hebt interesse in het midden- en kleinbedrijf en bent op zoek naar een (afstudeer-)opdracht.

De periode bedraagt minimaal 5 maanden, waarbij minimaal 32 uur/week wenselijk is.

Wat we bieden…
We bieden een omgeving waarin je binnen een duidelijk kader veel vrijheid krijgt om je opdracht uit te voeren. We betalen een marktconforme stage/afstudeervergoeding. Werken vanuit onze vestiging in Amsterdam heeft onze voorkeur.

Informatie en nadere kennismaking
Spreekt bovenstaande je aan? Stuur dan per mail je cv met motivatiebrief naar j.geenen@dutchdreamgroup.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met John Geenen: 06-27085554.